WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Přeskočeno - bezdůvodně?

Posted by ha_pi_pi 
Přeskočeno - bezdůvodně?
December 22, 2012 06:29AM
Ahoj,

čím dál více se mi teď ve FreeRapidu objevuje PŘESKOČENO, a přijde mi že jaksi bezdůvodně..
Jednak mám v Nastavení Možnosti Hlavní v roletce Pokud už název souboru existuje vybráno Přejmenovat, druhak název souboru shodně ani neexistuje, většinou jde o klasické RARy part01, 02 a tak dále..
Bohužel to PŘESKOČENO musím pořád znova manuálně rozjíždět než se mi podaří to jednotlivé linky po různu "rozchodit", a vůbec ani nevím podle jakých pravidel se to chová.. Často je pro urychlenější řešení jedinou cestou nahodit si víc oken FreeRapidu, protože v každém spuštění programu mám PŘESKOČENO - náhodně, zdá se - u jiných linků.
V současnosti používám nejnovější verzi 0.9u1, ale dělalo mi to i u verze předtím, i když ne tak často. Docela by mě zajímalo jestli ještě někdo narazil na podobný problém, protože kdybych se tím věčným PŘESKOČENO nemusela zabývat, ušetřila bych hodně času. Kdyžtak mi sem napište, jestli třeba nedělám někde chybu? Ale nic mě nenapadá..

děkuju ha_pi_pi
Re: Přeskočeno - bezdůvodně?
December 22, 2012 06:35AM
Podivne.
Funkci preskakovat lze vypnout v souboru startup.properties , pridat radku

-DcombinedDownloading=false

Pouziti vice oken FreeRapid je silne nedoporuceno a muze to vest k podivnemu chovani.

-------------------------------------

December 22, 2012 07:00AM
A kde prosím najdu ten soubor startup.properties? To vůbec nemůžu najít. Ani ručně ani prohledáváním disku.

Těch několik oken se mi právě taky nelíbí, protože to stejně musím pořád kontrolovat co kde stahuju abych zbytečně nestahovala něco dvakrát a něco vůbec protože to PŘESKOČENO mi tam pořád náhodně skáče i když já PŘESKOČENO vůbec nechci používat. Takže většinou stejně raději jedu v jednom okně, ale to mi moc stahování najednou nedovolí, často mám PŘESKOČENO u víc než poloviny linků.. Jsou si sice názvy hodně podobné, ale shodné nejsou, tak to nechápu. Navíc fakt mám nastaveno Přejmenovat, zkoušela jsem tam dát i Dotázat se, nikdy jsem neměla v Nastavení vybráno Přeskočit:(
December 22, 2012 07:01AM
Je v adresari FRD.

December 22, 2012 07:06AM
Aha už jsem to našla.. A kam to tam mám napsat? Musím předtím dělat takové ty kříže? A kolik?
December 22, 2012 07:07AM
Kamkoliv na novou radku. Zadne krize.

December 22, 2012 07:12AM
Ok zkusila jsem, restartovala jsem FRD a zdá se, že to pomohlosmiling smiley

Děkuju moc za pomoc a za trpělivost s technickým antitalentem, jako jsem já:)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login