WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Smazání linků po výpadku proudu / Links deleted after power failure

Posted by NiMareQ 
Smazání linků po výpadku proudu / Links deleted after power failure
December 18, 2010 01:18PM
Zkoušel jsem spustit najednou dvě instance programu, v každé jsem stahoval 10 linků a popauzoval jsem první a druhou polovinu linků, tak aby se nestalo, že budou obě instance stahovat stejné soubory. (nešlo by to třeba nějak vychytat, aby si instance mezi sebou dokázaly sdělit, která stahuje které soubory? - to ale není aktuální problém)
Stalo se, že díky vysokému odběru ze zásuvek (pračka, vysavač, ...) vypadly pojistky a po nahození jsem s hrůzou zjistil, že všech asi 200 linků zmizelo. (šílená ztráta) Šlo by toto nějak v příštích verzích ošetřit?

Stahoval jsem z hotfile (premium), které je pomalé a tak jsem to chtěl zrychlit stahováním více linků najednou.

S pozdravem
Qwerty

I tried to run two instances simultaneously. Each instance was downloading different links (item downloaded by one instance was paused in second instance and vice versa). After power failure I find out that all about 200 links are missing.
Qwerty
Re: Smazání linků po výpadku proudu / Links deleted after power failure
December 18, 2010 01:35PM
Po přidání pár linků, které se mi povedlo zpětně dohledat (přesně stejné linky, ze kterých jsem stahoval předtím) byly přeskočeny pouze soubory, které jsou kompletně stažené, zbývající se stahují od začátku (0%), dokonce i když jsou dočasné soubory stále ve složce.

Dále mě napadla myšlenka - ukládání všech linků (přímo zdrojových webových adres k souborům) do souboru - jakási historie. Tím by se problém částečně vyřešil. (Odpadlo by znovuhledání linků na webu.) Maximálně by pak šlo udělat navíc ještě jeden soubor, aby se rozdělily linky již stáhlé a ostatní.

Co ty na to?

Restekp.
Qwerty
December 18, 2010 01:44PM
>> nešlo by to třeba nějak vychytat, aby si instance mezi sebou dokázaly sdělit, která stahuje které soubory?
Ne.
>> Stalo se, že díky vysokému odběru ze zásuvek (pračka, vysavač, ...) vypadly pojistky a po nahození jsem s hrůzou zjistil, že všech asi 200 linků zmizelo.

Viz soubor links.txt v adresari s konfiguraci (FAQ).

>> Po přidání pár linků, které se mi povedlo zpětně dohledat (přesně stejné linky, ze kterých jsem stahoval předtím) byly přeskočeny pouze soubory, které jsou kompletně stažené, zbývající se stahují od začátku (0%), dokonce i když jsou dočasné soubory stále ve složce.
To je normalni a v poradku. Pokud se ztrati tahle informace, neda se nic delat.

>>
Dále mě napadla myšlenka - ukládání všech linků (přímo zdrojových webových adres k souborům) do souboru - jakási historie. Tím by se problém částečně vyřešil. (Odpadlo by znovuhledání linků na webu.) Maximálně by pak šlo udělat navíc ještě jeden soubor, aby se rozdělily linky již stáhlé a ostatní.

Viz links.txt

-------------------------------------

Edited 1 time(s). Last edit at 12/18/2010 01:56PM by Vity.
December 18, 2010 01:49PM
Díky, FAQ jsem si prošel, abych zbytečně neotravoval (sám to nemám rád), ale tohohle jsem si nevšim. Jsem zachráněn :) díky!
Restekp.
Qwerty

Edited 1 time(s). Last edit at 12/18/2010 01:52PM by NiMareQ.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login