WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Tłumaczenie strony .

Posted by Piotrek10020 
Tłumaczenie strony .
December 31, 2010 01:03AM
Witam

Czemu gdy jest strona tłumaczona to nie4 mogę się zalogować a jak się zaloguje to nie mogę przetłumaczyć bo mnie wylogowuje i nie mogę na raz przetłumaczyć strony i być zalogowany by komuś odpisać lub korzystać z PW czy możecie wprowadzić dobre tłumaczenie do forum i strony bo te jest strasznie kiepski często nie da się kliknąć w jakiś link jak jest tłumaczenie i to jest bardzo uciążliwe a strona i program jest znany i lubiany na całym świecie i powinniście zadbać o wszystkich oferując dużo dobrych tłumaczeń by każdy z Wami mógł się dogadać i zrozumieć choć się pisze różnymi językami :0 proszę o odpowiedz Admina co w tej strawie bo ja jak coś tu będę pisał to tylko po polsku i czytał też tylko w tym języku a i tłumaczenie SB jest takie " Google Error The page you have attempted to translate is already in Polish. Please choose from the follo " i nie działa :/ .
Re: Tłumaczenie strony .
December 31, 2010 12:07PM
I don't understand your language, but with the help of a translator I saw you asked something about translations. If you were wondering why there are few translations in 0.85, it's because the translations need to be updated, and that's up to the users (developers only speak English, Czech and Finnish).
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login