WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Problem Czech TV - download

Posted by pucma 
Re: ČT download plugin
January 20, 2025 08:42PM
Nefunguhe

Edited 2 time(s). Last edit at 01/20/2025 08:51PM by Hein.
January 20, 2025 08:45PM
Mě částečně funguje Video DownloadHelper, ale zdaleka ne u všech pořadů.
J Downloader 2 bohužel nefunguje.
January 22, 2025 06:26AM
Díky za odpovědi.

IDM znám a problém s audiem je přesně ten důvod proč je pro mne nevyhovující sad smiley
Video DownloadHelper jsem taky zkoušel, ale je to strašně nespolehlivé.

Také doufám že že se třeba najde někdo kdo by dokázal plugin opravit/vyrobit nový protože toto řešení bylo velmi pohodlné a spolehlivé.

Já osobně dokážu stáhnout téměř jakákoliv videa z O2 TV archivu včetně DRM věcí co stávající plugin neuměl stáhnout a všech jazykových stop(na ČT typicky BBC dokumenty), dá se tím postupem získat video nejen z ČT ale z čehokoliv co je v rámci O2 TV vysíláno, ale je to složité (min. 4 kroky skrze příkazovou řádku, nelze to zautomatizovat protože se ke každému streamu musí zjišťovat příslušné parametry, generovat šifrovací klíče atd.) pak je potřeba ještě odstřihnout balast ze začátku a konce (nestáhne se čistě jen požadované video, ale i cca 10 min reklam a upoutávek co šli před a po pořadu) a hlavně se tímto postupem dají stáhnout jen věci které byli vysílány max. týden zpátky (nebo si je alespoň musí člověk "nahrát do své kolekce nahrávek v rámci O2 TV" a pak to stáhnout dokud nevyexpiruje tatot nahrávka).
Tj. nelze tak stáhnout věci z archivu ČT nebo věci vytvořené pouze pro ivisilani.

TAkže pokud by byl někdo schopen opravit plugin či napsat nový byl bych velmi rád a i na kafe bych přispěl winking smiley
Re: Problem Czech TV - download
January 22, 2025 03:25PM
Podle toho, co píše ntoskrnl, to není otázka pluginu. Muselo by se překopat něco ve FreeRapidDownloaderu, přijít s novou verzí. Kdyby chtěli vylepšit FRD na stahování YoutTube videí, bylo by to dle jeho slov velmi komplikované. ČT by byla ještě o něco složitější.
January 24, 2025 04:13PM
Pak je otázka, zda je FRD mrtvý a autor nebude nic aktualizovat (nevím že by se roky něco měnilo, poslední veřejná verze je tuším 0.9 update 4 z roku 2014 nebo 1.0 beta z 2017), nebo zda to není opravdu jen otázka pluginu.

Bylo by fajn, kdyby tu na toto odpověděl někdo více znalý.

PS: Tu betu 1.0 s pluginem ČT (aktuálním) jsem nezkoušel, ale tipuji, že jen použití novější verze FRD nic neřeší. Kdyby někdo zkusil, dejte vědět. Díky, byla by "sranda" zjistit, že s verzí 1.0 to jede normálně, ale hádám že ne.

EDIT: Tak verze 1.0 jede OK, ale nestáhne to nic (jen to video s hláškou chyby), chyba buď tedy pluginu nebo i aplikace FRD.

Edited 1 time(s). Last edit at 01/24/2025 04:18PM by Wlassek.
Re: Problem Czech TV - download
January 24, 2025 07:26PM
FRD určitě mrtvý není, když je na stahování z kupy dalších webů. ČT nezvládá a plugin to nevyřeší, jak už píše ntoskrnl, muselo by se něco přepsat přímo ve FRD. Pro nás, co jsme ho používali na stahování jen z webu ČT, mrtvý bohužel je. Jestli mrtvý zůstane, to se uvidí, ale asi je nutné s tím bohužel počítat.

Edit: "Bylo by fajn, kdyby tu na toto odpověděl někdo více znalý." To ntoskrnl už udělal: The problem seems to be that they have deprecated an old API that we used to download the videos. The old API uses HLS for streaming, while the new API uses MPD/DASH. We don't currently have MPD support and it would be a bit complicated to implement. The YouTube plugin uses DASH (but not MPD) and it's super complicated.

Edited 1 time(s). Last edit at 01/25/2025 01:00AM by umil.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login