WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

oddelene zalozky pro frontu souboru dle zdroju

Posted by narg 
oddelene zalozky pro frontu souboru dle zdroju
June 21, 2009 01:12PM
tak me ted napadlo, jestli by slo udelat do FRD neco ve stylu "zalozek", jako jsou treba panely u firefoxu, kam bych si dal linky z urciteho zdroje (jako treba fora, nebo serie serialu) a mel je tim jakoby "filtrovane", aby se mi nemichalo spousta linku z celeho sveta (momentalne mam frontu 1600 files ;) :D), slo by tomu treba davat priorita atd, nebo celou zalozku zastavit/pauznout, jinak na samotnem spusobu stahovani by se nemenilo nic (stahovalo by se dle casu pridani jako ted), jen by se tim jednoduse tridily linky...

slo by neco takoveho dodelat ?
Re: oddelene zalozky pro frontu souboru dle zdroju
June 21, 2009 02:43PM
Mas na mysli seskupovani, to je v planu. Pres zalozky se to nedela, dela se to podobne jako to ma @#$%& seskupene do stromecku. Nejspise se to udela, az vyjdou nove verze SwingX, kde uz by melo byt razeni polozek v komponente JXTreeTable trochu v lepsim stavu.
Doporucuju si tech 1600 linku nekam zazalohovat. FRD nebyl na takove mnozstvi staven.

-------------------------------------

Re: oddelene zalozky pro frontu souboru dle zdroju
June 21, 2009 06:12PM
no, seskupovani je moznost (asi i lacino resitelna knihovnou), ale neni to uplne to prave orechove, co bych chtel, ja jsem chtel neco spis vic ve stylu excelu a jeho listu, aby proste na kazdem listu byl jeden seznam z jednoho zdroje, ciste jen pro prehlednost, nedovedu si predstavit, jak je to narocne na programovani, takze se nejspis spokojim i s tim seskupovanim... ;)

----------------------
1600 files je v pohode (FRD nepada, nekouse se), akorat pokud oznacim nejaky velky blok souboru a presouvam je ve fronte (pravim klikem) tak to dost trva (ale to je spis vykonem cpu nez FRD), kdyz dam to sami do flashgetu, tak crashne 50 : 50 pri manipulaci se soubory :D

Ja to pouzivam hlavne jako zasobarnu linku ke stazeni, mam je oznacene jako zrusene, jen si je uchovavam ve FRD, pac mi hlasi, ze pridavam neco, co uz mam v seznamu :D

btw jak sem chtel ten plugin na premium na uloz.to, tak ten flashget to zmakne, jak potrebuju, takze se s tim pluginem uz nemusite delat ;)
Re: oddelene zalozky pro frontu souboru dle zdroju
January 16, 2010 09:41AM
Zdravím, ideální by byla možnost filtrování downloadů podle sloupců - něco jako v Excelu "Automatický filtr". Teď mám seznam cca 1500 položek a špatně se v tom orientuje.
Re: oddelene zalozky pro frontu souboru dle zdroju
January 16, 2010 09:44AM
FRD je a bude staven na cca 100-150 polozek.
Sortovani na urovni sloupcu se da pokusne zapnout, viz changes.txt. Sortuje to ingelintne ale za pripadne errory nerucim, je to celkem komplikovana zalezitost.

-------------------------------------

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login