WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Opakované stahování

Posted by Sheepa 
Opakované stahování
May 22, 2009 02:03PM
Zdravím,
doufám, že zde již někde podobný topic není, ale dal jsem hledat a nic podobného jsem nenašel. Pokud ano, tak se omlouvám, ale k věci.

Jde o to, že u některých stahování jako ulož.to a i jiné (teď z hlavy si nevzpomenu) se mi stává, že se onen soubor stáhne, ale po dokončení 100% se začne stahovat zase znovu. To se mi zdá trochu neefektivní, pokud přes noc se vám stahuje jeden a ten samý soubor pořád dokola.

Prosím tedy o pomoc, pokud má někdo podobné zkušenosti. Děkuji smiling smiley
Re: Opakované stahování
May 22, 2009 06:40PM
Pokud se neco takoveho stava, znamena to, ze udavana velikost nesouhlasila s poctem ocekavanych bytu.
Nejcasteji se to projevuje u mizernych sluzeb (uloz.to) nebo pretizenych (rapidshare).
FRD je automaticky, dokud neprijdou vsechna data v poradku, zacina znovu.
Pripadne nejaka chyba o ktere nevim. Myslim ale ze se to stava na uloz.to neni nahodne...

-------------------------------------

Edited 1 time(s). Last edit at 05/22/2009 06:44PM by Vity.
May 22, 2009 10:28PM
No dobře, dejme tomu, že máš pravdu a že to tahá pořád dokola, dokud to neodpovídá....

Ale potom je tedy na houby, že když to tahá znovu, tak po sobě nesmaže to původní co stáhl. To znamená, že ráno tam mám 36 klonů toho samého filesu. Kdybych neměl tolik místa, tak mě zahltí snad disk. smiling smiley)
May 23, 2009 05:29AM
V tom pripade je tam nejaka chyba, kterou ovsem neopravim, dokud se mi nepodari tu chybu zreprodukovat u me na pocitaci a u me je vse ok.

September 01, 2009 05:15PM
Dobrý den.
Mám velmi často tentýž problém. Týká se to pouze hellshare uloz.to a hotfile a to jen tehdy, pokud stahuji soubor větší než cca 200MB.

FreeRapid 0,82 stáhne 99.9% souboru a pak přeruší stahování, čeká a po jedné až dvou minutách zahlásí chybu - není volné připojení.
S rapidshare (free) se to nestává.

Možná je na vině Nod32 provádějící kontrolu, kdo ví. Jen zrušení stahování 1GB souboru kvůli posledním 0,01 MB docela zamrzí.
September 01, 2009 06:03PM
Pokud se tak deje,znamena to, ze pocet stazenych bytu nesouhlasi s tim co je deklarovano v hlavicce.
FRD to identifikuje jako chybu, poskozeny soubor a zacne znovu, i kdyby se to lisilo byt jen o jediny byte.
Chybu nikdy nevylucuju, avsak potom se ptam, proc se to stava hlavne lidem s uloz.to?...
Muzete zkusit pouzit 0.83beta3, kde je interne prubeh stahovani dost vyrazne preprogramovan, ale pravdepodobne se bude dit stejna vec.

September 02, 2009 06:25PM
Mám takový dojem, že pomohlo prodloužit parametr "Nastavení / Pauza před dalším pokusem" ze 120 na 220 sekund.
Možná v průběhu kopírování souboru *.part došlo ke spuštění nového stahování a výmazu již staženého souboru.
September 02, 2009 06:32PM
To se ti zda, tohle s tim nesouvisi. Chova se to nahodne podle toho co vraci ty servery, jinak si to vysvetlim neumim...

Edited 1 time(s). Last edit at 09/02/2009 06:39PM by Vity.
September 04, 2009 03:30PM
Vidím, že nejsem sám komu se to stalo... Mně nešel stáhnout velký soubor (přes těch 200 MB ) z czshare. Vždy to skončilo u 99 % (zkoušel jsem to snad natřikrát). Pak se to zastavilo, vyhodilo to výše zmíněné hlášky a dokonce program spadl... (posílal jsem hlášení, dodnes jsem nedostal odpověď...). Naštvalo mě to dokonce tak, že jsem použil jiný download manažer, který soubor stáhl naprosto v pohodě a napoprvé, z toho usuzuji, že chyba bude někde v programu a ne na serveru...

Edited 1 time(s). Last edit at 09/04/2009 03:31PM by Kalisto.
September 04, 2009 04:19PM
..nebo to jednoduse jiny nekontroluje (jako napr. browsery)

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login