WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Opakované stahování

Posted by Sheepa 
Re: Opakované stahování
September 04, 2009 04:35PM
Vity Wrote:
-------------------------------------------------------
> ..nebo to jednoduse jiny nekontroluje (jako napr.
> browsery)
A nešla by ta kontrola teda příp. zrušit? Nebo nastavit nějakou toleranci velikosti...
September 04, 2009 08:57PM
To raději ne.
Zkusili jste tedy novou 0.83 betu jestli to dela take?
Mne se to tedy jeste nikdy nepovedlo.

-------------------------------------

September 05, 2009 07:52AM
Vity Wrote:
-------------------------------------------------------
> To raději ne.
> Zkusili jste tedy novou 0.83 betu jestli to dela
> take?
> Mne se to tedy jeste nikdy nepovedlo.

Jdu si ji stáhnout. Ale zas tak často velké soubory nestahuji, takže ať se příp. vyjádří ostatní, kterým to dělalo, jestli jim to bude dělat i u nejnovější bety...
November 18, 2009 08:20AM
Zdravim,
tak mam uplne stejny problem na Hellshare - potreboval bych stahnout cca 700MB soubor, uz se mi stahl 3x ale vzdy na 99,9% se zasekne a zacne stahovat znovu... Slo by tento "neduh" nejak vyresit? Treba vyse zminenou moznosti vypnuti kontroly velikosti?
Diky moc a hezky den.
November 18, 2009 10:16AM
K cemu by ti byl poskozeny soubor?

November 18, 2009 11:22AM
Mno ja si myslim, ze ten soubor neni poskozeny, koukal jsem se tesne pred tim, nez jej zacal stahovat a prislo mi, ze velikost sedi (samozrejme ne na byty, ale na Mcool smiley... Kazdopadne ve stavajici funkcionalite bohuzel neni mozne z Hellshare stahovat sad smiley
Moc diky za reakci a hezky den.
November 18, 2009 11:29AM
Zkusenost rika, ze takhle je to pokazene bud podle toho ze server posila spatne hlavicky, nebo je problem v pripojeni - obvykle nejaka blbe nastavena WIFI.
Kontrola velikosti je klicova funkce, ktera nejde vypnout.

November 18, 2009 01:15PM
Mno divne je, ze to dela jen Hellshare - kdyz stahuju z rapidu, vse funguje v pohode...
Kazdopadne diky za reakce.
November 18, 2009 01:19PM
No ja se zase tak moc nedivim, hellshare a uloz.to jsou asi nejhorsi stahovaci sluzby na internetu a ze jich znam opravdu hodne...

November 26, 2009 10:14AM
Tak se mi to po čase stalo zase s ver. 0.83 u1 a na download.cz.hellshare.com .
Šlo o první ze 3 souborů rar archivu s velikostí 999 MB. Stáhl se až kromě posledního byte. Pak to chvíli čekalo a zahlásilo timeout.
Nečekal jsem a soubor .part rychle zkopíroval. V zoufalství jsem odstranil příponu .part a zkusil třídílný RAR archiv rozbalit.

Kdyby mi to někdo vyprávěl, tak bych nevěřil, ale opravdu to nezahlásilo chybu. I obsah archivu byl v pořádku smileys with beer.

Zkusil jsem už leccos a napadá mě snad jen uzamčení souboru NODem (Nod32 3.0.694).
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login