WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Opakované stahování

Posted by Sheepa 
Re: Opakované stahování
November 30, 2009 09:07PM
no mne to dela obcas taky u souboru vetsich nez 200 MB, napr. hotfile, netloaded i rapid, hellshare 700 MB se mi nepodarilo jeste nikdy stahnout pres FRD, nevim jestli to dela nod nebo neco jineho ale je to docela frustrujici kdyz to uplne na konci sleti a jedeme znovu. Snazim se povypinat vetsinu bezicich programu at neni procak a pamet tak vytizena, to jsem zjistil pomaha.
November 30, 2009 09:27PM
No vidis, a ja pres vsechny jmenovane (krome hellshare) taham denne a nikdy se mi to nestalo. A co nedokazu odsimulovat, nedokazu opravit (pokud tam tedy chyba je).

-------------------------------------

January 30, 2010 11:48PM
Tak už se mi to stalo zase, tentokrát z czshare.com (soubor o velikosti 650 MB )... Přitom po přejmenování a následném rozbalení 1. archivu se zdá být vše v pořádku... Jestli chceš, můžu ti Vity poslat přes PM ten inkriminovaný odkaz... Verze 0.83u1, pluginy nejnovější...

Edited 2 time(s). Last edit at 01/30/2010 11:48PM by Kalisto.
February 06, 2010 08:41AM
Tak chyby byla přece jen na straně stahovaného souboru - byl o 2 MB menší, i prohlížeč měl co dělat, aby ho stáhl (trvalo to na konci asi tak 5 min.), ale stáhl ho, kdežto FRD ne eye rolling smiley. Nešlo by to nějak vyřešit? Třeba tím, že by FRD upozornil, že soubor má jinou, než deklarovanou velikost a zeptal by se co dále - jestli se ho pokusit přesto stáhnout, nebo zahodit a začít od začátku. Teď FRD vyhodí nějakou chybu a již staženou část souboru bez ptaní odstraní...
February 06, 2010 11:15AM
Nejlepsi rada = pouzij jiny zdroj pro stahovani

-------------------------------------

February 06, 2010 02:16PM
Vity Wrote:
-------------------------------------------------------
> Nejlepsi rada = pouzij jiny zdroj pro stahovani

Když ono to kolikrát nejde...
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login