WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Bug in file information / description (Alt + Enter)

Posted by maiki 
Bug in file information / description (Alt + Enter)
March 10, 2010 11:54PM
There is a bug in files information handling. Sometimes the program loses all correct data and replaces them with the wrong ones! Right now I've got like 10 different groups of different descriptions (1 group = several files) and for some reason all thefiles suddently show only one description. I will try to analyze the circumstances where this actually happened. I actually DELETED one group of files from the downloader so that might be the case... but I'm not sure yet.


česky:

Někde je chyba v tom jak si prokgram ukládá a přiřazuje jednotlivé popisky k jednotlivým souborům. Stává se mi totiž že při jistých operacích se ztrácejí popisky u skupin souborů a tyto pak vykazují nesprávné popisky. Zrovna teď tu mám asi 10 různých skupin souborů a všechny mi ukazují jen jednu popisku na základě té první skupiny, nesprávnou v dalších skupinách. Nevím přesně co to způsobuje, ale mám tušení že by to mohlo být tím, že sem vymazal v průběhu stahování z okna jednu skupinu souborů a tím se to celé rozhodilo.
Re: Bug in file information / description (Alt + Enter)
March 11, 2010 04:51AM
Dost podivne, to se mi nezda.
Je tam jiny bug, ktery ale nesouvisi s tim co popisujes.

-------------------------------------





Edited 1 time(s). Last edit at 03/11/2010 04:52AM by Vity.
Re: Bug in file information / description (Alt + Enter)
March 31, 2010 04:23PM
No každopádně něco v pořádku tam není, protože máme-li odkaz např. [rapidshare.com] a k němu zadáme popisek např AAA tak jak jsem popsal, po čase se to dostane do stavu že u toho odkazu nemám odpovídající popisek ale jiný...

Ještě jinak: díval jsem se do složky Data aplikací\VitySoft\FRD a zjistil že po onom "rozhození" popisků jsou v souboru filesList.xml NESPRÁVNĚ přiřazeny popisky vs odkazy (asi property="description" nesedí s property="fileUrl"), na rozdíl od souboru links.txt kde jsou popisky vs odkazy v pořádku resp u odkazu je tam odpovídající popisek, ne nesprávný. Prakticky to znamená pro mě to, že mohu jít do links.txt a dle odkazu si dohledat popisek, ale tohle asi není úplný smysl popisků ve FRD.

Asi to chce analyzovat kdy přesně k tomu dochází. Zdá se mi že se to má tendenci rozhodit když mažu linky (klávesa delete) ale asi ne vždy. Jesli je to závislé na tom zda se zrovna aktivně stahuje nebo já nevím....



Edited 1 time(s). Last edit at 03/31/2010 04:26PM by maiki.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login