WordRider Home
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

ukládání fronty

Posted by vyhyb 
ukládání fronty
January 05, 2011 06:35PM
Zdravím,
doufám, že v tom není nějaká volovina, ale v linuxech se mi neukládají rozestahované soubory při vypnutí a opětovném zapnutí, zobrazují se mi jen dokončené soubory z minulého dne. V config/links.txt normálně ty linky jsou ale ve frontě se nezobrazují.
Re: ukládání fronty
January 05, 2011 06:49PM
ve windows to funguje normálně. Co se prosím ukládá do souboru links.txt?
January 05, 2011 09:03PM
Nejspise nepouzivas Sun (Oracle) Javu, tak jak je napsano v readme.txt, ale OpenJDK ktera obsahuje bug, ktery zpusobuje neukladani fronty.

-------------------------------------

January 06, 2011 05:22PM
mám nainstalované balíčky se sun javou. Zkusím to nějak pošťouchat. Vyvstal mi však další problém: jak mám odstranit link na cílovou složku ve složce FRD, aniž bych smazal všechny soubory? (ten link je asi součástí portable módu, že?)
January 06, 2011 06:16PM
podle java --version uvidis co tam mas nastavene. Viz nas FAQ.
Nejak nerozumim s cim mas problem, portable znaci, ze jsou konfiguracni soubory (vsechny) v adresari programu a nikoliv v user home.

January 06, 2011 06:49PM
mám ve složce alternativní (či jak se to řekne) link na složku. přikládám IMG. když se to pokusím odstranit tak mi to maže všechny soubory...
Attachments:
open | download - linky.png (9.4 KB)
January 06, 2011 07:13PM
omlouvám se, není to složka FRD ale FreeRapid-0.85-build555
January 08, 2011 08:33AM
Nerozumim, nejdriv Linux, tedka Windows.

January 09, 2011 11:07AM
Teď pořád Windows: v průzkumníku, ve složce, kde je FRD.exe (ta složka na tom obrázku), jsou ty odkazy. Když se je pokouším vymazat, tak se mi mažou všechny soubory v té složce, na kterou odkaz odkazuje ( při mazání ..\01downloads se mi mažou soubory v H:/01downloads na disku)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login